Inceputurile

Toate visele incep undeva

Fondata in 1978 din vise si munca, Forever Living este acum o companie multi-miliardara in dolari, cu sediul in Scottsdale, Arizona, care produce si vinde zeci de produse cosmetice si pentru imbunatatirea sanatatii. Oameni ca tine distribuie acum aceste produse de imbunatatire a vietii, oferindu-va sansa spre propria afacere si asigurarea financiara a viitorului cu un plan bine pus la punct. Cu mai mult de noua milioane si jumatate in peste 145 de tari, Forever Living ofera o oportunitate unica la o viata mai sanatoasa si mai bogata.

De ani de zile, Rex a cautat o modalitate obtine aceste doua lucruri dar nu a fost multumit de nimic din ce a gasit. In 1978, a invitat 43 de persoane sa participe la prima intalnire Forever Living Products in Tempe, Arizona, unde a prezentat un plan personalizat care va oferi (pentru el sau oricare alta persoana) o viata mai sanatoasa si independenta financiara.

Rex a propus o idee foarte simpla de afacere pentru cei mai apropriati prieteni si membri ai familiei, o oferta de produse pentru public care ofera o viata mai sanatoasa si de durata, intr-un mod personal.
In loc sa investeasca sume mari de bani in publicitate, a compensat pe oricine era dispus sa promoveze aceste produse cu familia si prietenii.

Afacere simpla. Valori ridicate.

Calitatea produselor si simplitatea planului nostru de afaceri inseamna ca oricine isi poate imbunatati calitatea vietii. Unii incep in calitate de clienti in cautare de produse mai bune pentru sanatate si continua prin a impartasi experientele lor cu produse de calitate. Altii vad potentialul de profit imediat si isi incep propria afacere de succes.

Cu milioane de oameni ca tine, ce au aceleasi obiective in viata – sanatate si independenta financiara, Forever Living Products este un succes pentru ca valorifica telurile tale, oferindu-ti ocazia sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o intotdeauna.