Despre planta Aloe Vera

Planta de AloeTimp de secole, planta Aloe Vera a fost folosita in scopuri cosmetice si medicinale. Inregistrari datand din antichitate in toata Europa de Est si Africa arata ca aceasta planta miraculoasa a fost foarte cautata pentru proprietatile sale de vindecare atunci la fel de mult cum este in ziua de azi.

Aloe este adesea mentionata ca fiind cel mai bun cadou al naturii datorita beneficiilor obtinute din seva, ce contine minerale si vitamine si ofera un mod natural spre o viata mai sanatoasa. Gelul de Aloe este foarte folositor in tratarea acneei, arsurilor si intepaturilor de insecte atunci cand esti aplicat. Studii recente au demonstrat beneficiile consumului gelului de Aloe ce poate ajuta la problemele digestive si la imbunatatirea intregului sistem de aparare al organismului dumneavoastra.

Specia Aloe Barbadensis Miller este cea mai buna din familia aloe. Cultivate ecologic in plantatiile noastre private, ne asiguram atat de calitatea cat si de puritatea plantelor noastre, pentru ca dorim doar ceea ce este mai bun pentru clientii nostri si folosim numai cele mai bune ingrediente in produsele noastre.

Noi intelegem rolul important pe care aloe il joaca in privinta sanatatii dumneavoastra. De la sampoane si balsamuri, la linia de produse pentru hidratarea pielii si pana la bauturile nutritive Forever Aloe, va mentinem sanatatea atat in interior cat si la exterior. Si pentru ca punem accent pe ce este mai bun, exact asta veti obtine cu Forever Living.